Foliranje avtomobila

Foliranje ali “car wrapping” je posebna tehnika polepitve jeklenih konjičkov, ki se v avtomobilizmu uporablja za zaščito avtomobila pred mikro delci in pri estetskih preobrazbah vozil. Pri tem jeklenega konjička preoblečemo v zaščitno folijo, kar lahko povsem spremeni videz avtomobila. Lastniki luksuznih avtomobilov radi preizkušajo različne učinke, kot je mat odsev, ki ustvarjajo še drznejši izgled avtomobila. Sam postopek zahteva veliko mero natančnosti, saj lahko samo ena napaka povzroči nezadosten oprijem folije na ogrodje vozila in kasnejšo odlepitev. 

Za vse, ki želite izstopati

Že dolgo sanjate o opaznejši preobrazbi vašega vozila, pri tem pa ne želite trajno posegati v obstoječo barvo? Foliranje poskrbi za to, da bo vaš jekleni konjiček zares opazen na cesti ter dodatno zaščiten pred tujki. Obstoječa barva avtomobila ostaja varno skrita pod trpežno plastjo vinila ali karbonskih vlaken, zato boste lahko po določnem času folijo enostavno odstranili in se vrnili k starim odtenkom.

ROVANDO CARS

Kakovostna rabljena vozila po dostopnih cenah

Preobrazite svoje vozilo!

Preobrazili smo že mnogo jeklenih konjičkov različnih blagovnih znamk, velikosti in cenovnih razredov. Pri svojem delu smo natančni in temeljiti, pri tem pa se držimo dogovorjenih časovnih omejitev. Materiali, ki jih pri svojem delu uporabljamo, so visokokakovostni in obstojni, kar omogoča dolgo življenjsko dobo vozila. Ovijanje ali foliranje je cenovno ugodnejši način preobrazbe vozila, ki ga gotovo ne boste obžalovali. Folija odlično prekriva tudi manjše poškodbe in ustvari plast zaščitne obloge.

foliranje avtomobila

Ustvarite futurističen izgled jeklenega konjička in izberite mat finiš, ki ga lahko hitro in enostavno dosežemo s kakovostnim foliranjem. Večina avtomobilov namreč iz tovarne pride v svetlečih odtenkih, zato mat finiš omogoča zares unikaten izgled avtomobila, ki ga na cesti ne srečamo pogosto. Najbolj priljubljena različica na Slovenskem je črna mat folija. Skrivnostno zapeljivost vozila lahko še dodatno poudarite z izbranimi platišči.

Vdahnite novo življenje v svoj jekleni konjiček in ga preoblecite v opazne živahne barve. Izbirate lahko med različnimi barvami in vzorci. Največja prednost foliranja je ta, da predstavlja neivanziven način zamenjave barve. Tako lahko po določenem času odstranite folijo in vozilu povrnete začetni videz. Pred začetkom foliranja si lahko ogledate nekaj uspešno zaključenih primerov, pomagamo pa vam lahko tudi pri izbiri barve. Barvne kombinacije za vsak okus in želje.

Foliranje ni trajno in predstavlja enostavnejši način za zamenjavo barve vašega jeklenega konjička. Za car wrapping se ljudje odločajo iz različnih vzrokov. Večini je všeč ideja, da lahko barvo vozila spreminjajo brez trajnih sprememb na vozilu, spet drugi se za polepitev odločijo predvsem zaradi cenovne ugodnosti. Izrazite svojo kreativno plat in poskrbite, da vas bodo na cesti opazili prav vsi. Tanka plast vinila zunanjost jeklenega konjička ščiti pred UV-žarki in morebitnimi mikro poškodbami. Kupna vrednost vozila bo zato zaščitena.

Pri svojem delu uporabljamo samo najkakovostnejše materiale, ki so trpežni, zanesljivi in dobro prenašajo tako vročinske obremenitve kot vdor majhnih mehanskih delcev. Vinil folije se razlikujejo tudi glede na debelino ter lepilo. Polepitev vozila je kompleksen proces, saj je potrebno med samim foliranjem paziti na utore, kjer je folija še bolj napeta, in lahko zaradi tega pride do poškodb ter slabše obstojnosti folije. Naši strokovnjaki se vsakemu vozilu natančno posvetijo in ocenijo kritične točke vozila, kjer bo foliranje zahtevnejše. S pomočjo šablon je polepitev vozila enostavna.

Karoserija avtomobila je sicer dobro zaščitena pred vplivi zunanjega okolja, a površina kljub temu ni 100 % zaščitena pred mikrodelci, kot so kamenčki in UV-žarki. Popravilo okrušenega laka ni tako enostavno, v nekaterih primerih avtoličarji priporočajo, da prebarvamo celo vozilo, saj samo tako zagotovimo, da bo barva elegantno in učinkovito nanešena. Plast vinilnega ovoja vašega jeklenega konjička ščiti pred poškodbami in mu daje opazen izgled.

Vaš jekleni konjiček bo pri nas v dobrih rokah. Vsake spremembe vozila se lotimo sistematično: vozilo najprej natančno pregledamo, se z vami pogovorimo o vaših željah in začrtamo načrt prenove. Mogoča je tudi delna polepitev vozila. Želite povečati vrednost vozila? Izstopajoča karoserija in izbrana platišča bodo prava paša za oči, ki bo kupce prepričala v nakup.

Sanjate o prav posebni preobrazbi vozila? Zaupajte nam vaše želje in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da jih bomo uresničili. Ne želite spreminjati svoje trenutne barve vozila? Prozorna zaščitna folija bo originalni lak dobro zavarovala pred vplivi iz okolja, pri tem pa ne bo kazila izgleda vozila. Vaše vozilo lahko hitro in enostavno preoblečemo v živahne vzorce ali prevleko iz kroma. Pustite domišljiji prosto pot in ustvarite vozilo svojih sanj.

Pošljite nam povpraševanje:

Želite, da vam pomagamo na poti do sanjskega vozila? Zaupajte nam svoje želje in naredili bomo vse, kar je v naši moči, da vam ugodimo. Za več informacij o samem procesu foliranja nas lahko pokličete na telefonsko številko 041 491 641 ali nam pišete na e-naslov riko@robeta.si. 

  ROVANDO CARS

  Kakovostna rabljena vozila po dostopnih cenah

  Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

  Za vas smo zbrali nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov naših strank. Za še več informacij so vam na voljo naši strokovnjaki. Pokličite ali nam pišite: veselimo se vašega klica!

  Foliranje: katere vrste poznamo?

  Poznamo več vrst polepitve vozila: standardno foliranje zajema ustaljene postopke zaščite vozila z akrilno folijo. Na zunanjo lakirno površino se doda nepropustno plast, ki jo zalepimo do 5 milimetrov v notranjost vozila. Posebno skrb namenimo pregibom in gibljivim delom, kot so vrata, ogledala in kljuke. Premium polepitev vključuje tudi prevleko notranjosti, kot so stebrički … Delno foliranje pride v poštev predvsem za namene promocijske polepitve vozila.

  Zakaj za preobrazbo vozila izbrati naše podjetje?

  Našo ekipo strokovnjakov sestavljajo izkušeni mojstri, ki jih tovrstno delo res veseli. Ves čas so na preži za novimi rešitvami, inovacijami in dodatki, s katerimi bi še dodatno obogatili našo ponudbo in zadostili željam naših strank. Pri delu smo natančni, strokovni in dosledni. Opazimo še tako majhno barvno odstopanje in nepravilnosti, zato ste lahko 100 % prepričani, da bomo svoje delo dobro opravili.

  Zakaj je »car wrapping« boljša izbira od barvanja?

  Barvanje celotnega vozila je dražje, zamudnejše in nepovratno: ko se enkrat odločite, da boste barvo zamenjali, jo težko povrnete nazaj v prvotni odtenek. Na drugi strani je foliranje začasna rešitev, ki nudi več možnosti, kot je ustvaritev mat efekta. Folijo lahko kadarkoli odlepite in vozilo osvežite z novimi odtenki.

  Koliko stane polepitev vozila?

  Cena je odvisna od različnih dejavnikov, zato je točno oceno stroška težko podati. Ceno določajo cene izbranih materialov, posebne želje in dodatki, hitrost storitve … Za več informacij o tem, koliko bi preobrazba vozila stala vas, nam pišite ali nas pokličite in sestavili vam bomo informativno ponudbo ali se dogovorili za sestanek.