Globinsko čiščenje avta

Za povpraševanje in naročila pokličite na 041 354 982
Primerno negovan jekleni konjiček je odraz njegovega lastnika, česar se dobro zavedamo tudi mi. Globinsko čiščenje avta izvajamo hitro, učinkovito, strokovno in profesionalno, pri čemer uporabljamo le preverjene postopke, vrhunske pripomočke ter neoporečna čistila, ki so hkrati dovolj učinkovita, da s pomočjo naših rok odpravijo še tako zastarano umazanijo.

Čista notranjost avtomobila je pomembnejša od lepe zunanjosti

Čeprav čiščenje avtomobila najpogosteje povezujemo s skrbnim negovanjem njegove zunanjosti, pa se le premalo zavedamo, kako pomembna je sama notranjost avtomobila. V njej se ves čas nabira raznovrstna umazanija, ki jo je treba redno odstranjevati. Globinsko čiščenje avta je nujno za zagotavljanje zdrave splošne klime v notranjosti vozila. Če v avtomobilu vonjate neprijetne vonjave, na sedežih in drugih tkaninah opažate madeže, v zraku pa čutite nezaželene delce, je zagotovo čas za kemično čiščenje avtomobila, ki naj bi se ga sicer opravljalo najmanj enkrat na leto. Pri nas globinsko čiščenje avta opravimo hitro in zanesljivo, zato ste vabljeni, da nam zaupate svoje vozilo.

ROVANDO CARS

Kakovostna rabljena vozila po dostopnih cenah

Globinsko čiščenje avta

Globinsko čiščenje avta z različnih površin odstrani bakterije, hkrati pa odpravlja neprijetne vonjave in površine tudi zaščiti. Postopek čiščenja je namreč res temeljit, pri čemer se seveda ne omejujemo le na površino, temveč tudi na notranjost debelih avtomobilskih sedežev. S tem poskrbimo za čistočo in bolj zdravo okolje za vse, ki vozilo uporabljajo. Preberite temeljne poudarke, ki zadevajo kemično čiščenje avtomobila.

Kadar govorimo o celovitem globinskem čiščenju avtomobila, to zajema vse od čiščenja sedežev, talnih tkanin in površin, stropa, pasov, vrat in prostorov med njimi … Pa do vse opreme, tudi ročic in armaturne plošče, volana in menjalnika, seveda pa ne smemo pozabiti niti na prtljažni prostor in vse dodatke, ki jih najdemo v avtomobilu. Globinsko čiščenje avta, če se odločite za generalno čiščenje, zajema tudi čiščenje stekel z notranje in zunanje strani.

Pri čiščenju najprej vse površine temeljito posesamo. Tako pripravimo vse za temeljito kemično čiščenje avtomobila, ki ga opravljamo s pomočjo posebnih, za to namenjenih čistil. Nekatere površine, zlasti sedež, tudi krtačimo, potem pa sledita izpiranje in globinsko sesanje odvečne tekočine. S pomočjo posebnih naprav lahko posesamo veliko večino tekočine, preostalo pa se kaj kmalu posuši.

Najbolje je, da notranjost avtomobila karseda redno površinsko čistite sami, enkrat do trikrat na leto pa je priporočljivo kemično čiščenje avtomobila. Še posebej, če prevažate hišne ljubljenčke ali kadite, naj bo čiščenje pogostejše, saj z njegovo pomočjo iz vozila odstranite ne le madeže, temveč tudi neprijetne vonjave, dlako in ostale delce (lase, odmrlo kožo, ličila, ostanki hrane …). Postopek je najbolje opraviti v toplejšem delu leta, torej po koncu zimske sezone in/ali ob koncu poletne.

Dobro očiščena notranjost vozila bo podaljšala življenjsko dobo različnih sestavnih delov. Da usnju podaljšamo obstojnost, ga premažemo s posebnim premazom, prav tako smo skrbni pri vzdrževanju vseh drugih površin, kot so armature in vse tkanine v notranjosti avtomobila. Z rednim čiščenjem lahko tudi sami poskrbite za njihovo obstojnost in daljšo življenjsko dobo.

Čistila, ki jih uporabljamo za kemično čiščenje avtomobila, so učinkovita, hkrati pa blaga in okoljsko neoporečna, ki poleg vsega oddajajo še prijeten vonj. Takšna čistila so namenska – ustvarjena posebej za notranjost avtomobila, kjer ni pomembno samo, da so vse površine brezhibno čiste, temveč tudi, da so vsi materiali dolgo obstojni in negovani. Z izbiro primernih čistil poskrbimo za kvalitetno vzdrževanje tekstila, usnja in vseh umetnih materialov. Poleg vsega pa takšna čistila ne škodijo ne zdravju ne okolju.

Koliko boste odšteli za globinsko čiščenje avta, je odvisno od njegove velikosti in vaših želja. Želite morda temeljito čiščenje celotne notranjosti avtomobila ali zgolj globinsko čiščenje sedežev? Prisluhnili vam bomo in našli rešitev, ki je za vas najoptimalnejša. Glede na to, da globinsko čiščenje celotne notranjosti avtomobila traja kar nekaj ur, lahko verjamete, da smo pri svojem delu natančni in temeljiti. V primeru trdovratne umazanije je treba določene postopke čiščenja tudi ponoviti, zato je težko podati neko enotno ceno čiščenja.

Kvalitetno in temeljito globinsko čiščenje avta poskrbi za odstranitev umazanije, ostankov hrane in tekočin, delcev kože, las in dlak … S tem pa uredi kar najprijetnejše okolje, v katerem sodobni človek preživi kar precej časa. S čiščenjem iz avtomobila odstranimo tudi vse tiste delce, ki očem niso vidni – med njimi so bakterije, alergeni in vse tisto, kar bi med vožnjo morda slabo vplivalo na vaše počutje. Na področju čiščenja avtomobilov smo res strokovnjaki.

Pošljite nam povpraševanje:

Ker bi morali vsakemu avtomobilu občasno privoščiti temeljito globinsko čiščenje avta, vas vabimo, da izpolnete spodnji obrazec in nam zaupate svoje želje, dileme ter vprašanja. Pošljite nam sporočilo, mi pa vam bomo odgovorili v najkrajšem mogočem času in poiskali rešitev za še tako zahtevne naloge. Zadovoljstvo strank nam je na prvem mestu, potrudili se bomo, da boste z našimi storitvami zadovoljni tudi vi.

    ROVANDO CARS

    Kakovostna rabljena vozila po dostopnih cenah

    Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

    Globinsko in kemično čiščenje avtomobila je širok pojem, zato smo pripravili še odgovore na nekaj najpogostejših vprašanj, ki se porajajo lastnikom vozil. Preden se odločite za neko storitev, jo je namreč dobro spoznati z različnih vidikov in pretehtati, katera odločitev vam bo najbolj odgovarjala.

    Koliko časa traja kemično čiščenje avtomobila?

    Odvisno od vaših želja in potreb avtomobila. V kolikor želite res temeljito globinsko čiščenje avta oziroma celotne njegove notranjosti vključno s prtljažnim prostorom, bo čiščenje trajalo več ur, tudi osem – še posebej, če gre za trdovratno in zastarano umazanijo, ki zahteva več pozornosti in morebitne ponovitve postopkom.

    V avtomobilu prevažam hišne ljubljenčke. Kako pogosto naj bo globinsko čiščenje avta?

    V primeru hišnih ljubljenčkov, za katere je značilno, da puščajo dlako, je avtomobil priporočljivo globinsko očistiti vsaj trikrat letno. Spet je to odvisno od vaših želja. Glede na to, da z globinskim čiščenjem z vseh površin odstranimo tudi vse neprijetne vonjave, je redno čiščenje naravnost nujno, prav tako, če v avtomobilu morda kadite.

    Ali s kemičnim čiščenjem iz avta odpravimo tudi alergene snovi?

    Seveda! Z globinskim čiščenjem, pri katerem uporabljamo posebne aparate, pripomočke in čistilna sredstva, iz avtomobila odpravimo tako alergene kot bakterije, ki se nalagajo po vseh površinah ter v notranjosti sedežev in drugih elementov. Zato je redno kemično čiščenje avta priporočljivo tudi za tiste, ki so še posebej občutljivi na različne vplive iz okolja.

    Kje najdem najboljše strokovnjake za učinkovito kemično čiščenje avtomobila?

    Vabimo vas, da stopite v stik z nami in se tudi osebno prepričate, da smo v tem, kar počnemo, res najboljši. Pri svojem delu smo strokovni in profesionalni, za čiščenje uporabljamo najboljše, kar trg ponuja ta trenutek, hkrati pa nam zadovoljstvo strank daje vedno novo motivacijo za učinkovito delo tudi naprej. Konec koncev je zadovoljna stranka tisti cilj, h kateremu stremimo že od samega začetka.