Prodaja rabljenih vozil

Nakup novega prevoznega sredstva je zahteven in stresen proces. Pri tem vam lahko pomagamo, saj je naša dejavnost prodaja rabljenih vozil, ki so odlično ohranjena, imajo znano zgodovino, realne kilometre, hkrati pa so še temeljito pregledana, servisirana in očiščena. Rabljena vozila, ki si jih lahko ogledate pri nas, so vam na voljo po dostopnih cenah. Vas torej zanimajo rabljena vozila? Koroška je zagotovo pravo mesto, da si poiščete svojega novega jeklenega konjička in ga odpeljete. Vi si boste ogledali našo ponudbo, mi pa vam bomo pri izbiri svetovali in naredili vse, da boste z izbiro tudi zadovoljni. Prodaja rabljenih vozil še nikoli ni bila tako razširjena, saj nakup novega avtomobila največkrat predstavlja precej visok strošek, poleg vsega pa povsem novi avtomobili hitro izgubljajo svojo vrednost, kar je še en razlog za to, da si omislite tehnično brezhibno rabljeno vozilo, ki vas lahko popelje kamor koli.

Za naročila nas pokličite na: 040 852 185 (031 661 108) ali nam pišite na tadej@robeta.si

Preberi več


Nakup rabljenega vozila v današnjih časih torej ni prav nič nenavadnega, saj prinaša številne prednosti, ki pogosto odtehtajo. Naj dodamo le še to, da nam prodaja rabljenih vozil predstavlja velik izziv, ki ga opravljamo z veseljem. Na ta način si namreč vsak lahko zagotovi čisto svoj avtomobil, ki ga pogosto nujno potrebuje prav vsak dan – ne le za pot v službo in po vsakdanjih opravkih, temveč tudi za daljše poti in potovanja. Prav zato je naša ponudba zelo pestra in raznolika, primerna za vse okuse in zmožnosti. Vabimo vas, da si ogledate, kaj naša prodaja rabljenih vozil sploh obsega, in se o vsem tem prepričate tudi sami. Takšna ponudba vas res ne more razočarati, poleg vsega smo tu mi, ki vam bomo strokovno in pozorno svetovali ter odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Peugeot 3008 1.6 BlueHDI 120 S S Avt.

17.890,00 €
2018
107.737 km
Diesel
Avtomatski
1560 ccm, 88 kW  (120 KM)

Fiat Punto Grande 1.4 5v

2.190,00 €
2007
166.869 km
Bencinski
Ročni 5 stopenjski
1368 ccm, 57 kW  (77 KM)

Peugeot 2008 1.2 PureTech 83 S S Allure – 1.lastnik- SLO

12.990,00 €
2019
30.424 km
Bencinski
Ročni
1199 ccm, 61 kW  (83 KM)

Alfa Romeo Stelvio Q4 2.0 Turbo 280 Executive Avt.

35.900,00 €
2019
29.352 km
Bencinski
Avtomatski
206 kW  (280 KM),  1995  ccm

Renault Megane 110 Dci Business Energy

10.990,00 €
2017
127.600 km
Diesel
Ročni 6 prestav
1461 ccm, 81 kW  (110 KM)

BMW serija 5: 520d Touring-BI-XENON-NAVI-TEMP-PDC

8.490,00 €
2011
270.400 km
Diesel
Avtomatski
135 kW  (184 KM),  1995  ccm

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu rabljenega vozila?

Nakup rabljenega vozila zagotovo ni lahka odločitev, še posebej zato, ker gre največkrat za dolgoročnejšo investicijo, ki mora biti upravičena. Vsak avtomobil, tudi če je rabljen, mora delovati zanesljivo in brezhibno, omogočati mora varno vožnjo in vas na vsak cilj pripeljati brez zapletov. Zavedamo se, da je prodaja rabljenih vozil prav zaradi tega zahtevna in v tem poslu si nikakor ne moremo privoščiti napak. Zato naj vam naštejemo nekaj pomembnih točk, na katere morate biti ob nakupu rabljenega vozila še posebej pozorni. Verjamemo, da vam lahko pomagajo, ko si boste ogledovali rabljena vozila. Koroška je zagotovo primeren kraj za nakup, saj smo vam tu na voljo vrhunski strokovnjaki, ki želimo, da ste z nakupom rabljenega vozila dolgoročno zadovoljni.

Marsikdo se za nakup rabljenega vozila odloči prav zaradi nižjih cen, a ta nikakor ne sme biti edini pogoj, da se za nakup odločite. Zavedati se morate, da vsak nakup s seboj prinese tudi kar nekaj dodatnih stroškov, kot so registracija, zavarovanje, nakup pnevmatik, gorivo, redni servisi … Poleg vsega je treba vedeti, da je izredno nizka cena nekega vozila takšna z nekim razlogom – morda je bilo vozilo poškodovano ali pa ima kakšno drugo pomanjkljivost.

Prodaja rabljenih vozil pri nas poteka tako, da vam svetujemo, kaj bi bilo za vas najboljše. Ob nakupu morate namreč dobro vedeti, čemu bo vozilo namenjeno: imate večjo družino z majhnimi otroki ali pa ste morda nekoliko starejši in bi vam bolj odgovarjal nekoliko višji avtomobil? Nakup avtomobila je lahko popolnoma zgrešen, če ste, na primer, sami, pa kupite absolutno preveliko vozilo, ali pa, če vsakodnevno nabirate ogromno kilometrov, pa izberete avtomobil z veliko porabo goriva. Nakup naj bo v prvi vrsti smiseln!

Pogosto slišimo, kako so kilometri rabljenih avtomobilov nerealni, o samih vozilih pa ni znanih podatkov glede minulih lastnikov, servisov, popravil in podobno. Res pomembno je, da se ob nakupu pozanimate glede celotne dokumentacije, ki priča o vsem, kar se je z vozilom dogajalo skozi leta. Prodaja rabljenih vozil pri nas vam zagotavlja znano zgodovino – ničesar ne skrivamo, ampak imamo vse črno na belem.

Videz vozila veliko pove o njegovem (bivšem) lastniku. Čistoča in redno vzdrževanje sta pomembna vidika, na katera je treba biti ob nakupu pozoren, poleg vsega si vzemite čas in dobro preglejte tudi vse tisto, kar je na prvi pogled skrito. Če se na to ne spoznate, lahko s seboj na ogled vzamete svojega mehanika, ki dobro ve, kje so tiste ‘kritične’ točke. Seveda pa vam zagotavljamo, da so bila naša rabljena vozila dobro pregledana že pred vašim ogledom.

Za nove avtomobile je vsem jasno, da so nekaj časa v garanciji, prodaja rabljenih vozil pri nas pa poteka tako, da vam tudi nanje podelimo jamstvo, ki traja eno ali dve leti, kar pomeni, da smo stoodstotno prepričani v brezhibnost rabljenega vozila. Vabimo vas, da nas za še več podatkov kontaktirate, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

Kaj je bolje – prodaja rabljenih vozil uradnega prodajalca ali fizične osebe?

Odgovor je preprost. Uradni prodajalec odgovarja za vse in stoji za vsem, kar predstavlja v oglasu. Pri tem skrbimo za najvišjo mero strokovnosti in profesionalnosti ter ničesar ne skrivamo. Za nakup vam celo jamčimo. Vsekakor je dobro biti pozoren na samega prodajalca rabljenega vozila in skrbno preveriti, da vam ne obljublja nečesa, kar sploh ne drži.

Kje so na voljo rabljena vozila – Koroška?

Rabljena vozila si lahko ogledate v našem centru v Slovenj Gradcu sredi Koroške. Če vas zanimajo naša rabljena vozila, Velenje predstavlja izhodiščno točko, od koder do nas ni več daleč. Prepričali vas bomo s svojo široko ponudbo, ki zadovolji prav vsak okus, potrebe in zmožnosti. Lepo vabljeni v naše prostore na Koroškem!

Kupujem rabljeno vozilo – kdaj moram postati še posebej pozoren?

Kadar prodajalec želi, da se prodaja rabljenih vozil zgodi nenavadno hitro. Vprašajte se, zakaj se želi vozila tako hitro znebiti. Se morda izmika določenim vprašanjem, vam na vprašanja ne odgovarja konkretno, morda nečesa ne želi napisati v pogodbo? Če vam prodajalec govori, da je ‘vse popravil’, se vprašajte, kaj neki je moralo biti narobe, prav tako naj vam alarm zazvoni, če je avtomobil zamenjal veliko lastnikov. Zgodovina vozila je res pomembna!

Kateri znaki pričajo o nerealnih kilometrih rabljenega vozila?

Zagotovo postanite pozorni, če ima na primer 15 let star avto prevoženih le nekaj deset tisoč kilometrov, poleg tega pa lahko veliko o tej številki povesta tudi volan in voznikov sedež. Če je volan povsem gladek, ima za seboj morda že kar nekaj dela, prav tako obrabljen sedež priča o tem, da ima avtomobil za seboj veliko poti. Prodaja rabljenih vozil je vsekakor mamljiva za vse, ki bi radi zaslužili tudi na nepoštene načine, zato še enkrat svetujemo, da s seboj na ogled vzamete izkušenega strokovnjaka.

Kakšne pasti prinaša nakup res poceni rabljenega avtomobila?

Prodaja rabljenih vozil lahko nudi tudi smešno nizke cene, a te so takšne z razlogom. Zelo poceni rabljeno vozilo je najverjetneje v podpovprečnem splošnem stanju, stroški njegovega vzdrževanja pa bodo najbrž nadpovprečni! Seveda, najbolje je za dober avtomobil plačati dobro ceno, iskanje tega ravnovesja pa je lahko pravcati izziv. Dovolite, da vam pri tem pomagamo.