Poliranje avta

Za povpraševanje in naročila pokličite na 041 354 982
Poliranje avtomobila priporočamo zlasti zato, da vozilu vrnemo sijaj in ga zaščitimo pred različnimi vremenskimi razmerami, hkrati pa s tem postopkom poskrbimo, da se na avtomobilu nabira manj umazanije kot sicer. Poleg tega se umazanije s poliranega avtomobila tudi hitreje in lažje odstrani, tako da res priporočamo poliranje avta. Cena tega postopka je povsem dostopna, o čemer se lahko prepričate v nadaljevanju. Poliranje avtomobila se deli na tri stopnje, ki se med seboj razlikujejo po samem načinu, seveda pa tudi po času izdelave in končnem rezultatu. Kateri način bi bil za vas oziroma vaše vozilo najprimernejši, se odločite vi, mi pa vam pri tem z veseljem svetujemo. Stopnje poliranja:
 • Osnovno poliranje oziroma enostopenjsko poliranje: poliranje vozil na ta način se uporablja zato, da s površine avtomobila odstranimo manjše praske, hkrati pa barvi povrnemo sijaj. To poliranje se uporablja tudi kot predpriprava za keramično zaščito.
 • Srednje poliranje oziroma dvostopenjsko poliranje avta odstrani večino prask na vozilu, barvi pa še bolj poudari tako globino kot sijaj. Takšno poliranje priporočamo zlasti za nekoliko temnejša vozila.
 • Zahtevno poliranje avtomobila oziroma tristopenjsko poliranje pa vozilu dobesedno povrne videz novega avtomobila. Z njegovo pomočjo namreč s površine odstranimo vse praske, ki niso prodrle skozi lak. S posebnimi pastami in drugimi materiali pa vozilo tudi odlično zaščitimo pred najrazličnejšimi vremenskimi pojavi.
Prej Potem

ROVANDO CARS

Kakovostna rabljena vozila po dostopnih cenah

Poliranje vozil ni le poliranje pločevine

Poliranje avta seveda ne pomeni le skrb za njegovo karoserijo oziroma pločevino. Pri nas se ukvarjamo tudi z zaščito preostalih delov avtomobilov, kot so vetrobranska stekla in žarometi, hkrati pa nudimo tudi dodatne storitve, s katerimi poskrbimo, da je vaš avtomobil ves čas kot nov. Preverite našo ponudbo in nas povprašajte za še več informacij. Z veseljem vam bomo pomagali.

Vrhunska nanozaščita za stekla zmanjšuje nujnost uporabe brisalcev nad hitrostjo 80km/h, saj voda s stekla odteka praktično sama ter tako zmanjšuje možnost nastanka novih prask. S tem načinom poskrbimo tudi za boljšo vidljivost v neugodnih vremenskih razmerah, ki je ključni pogoj za varno vožnjo.

Ti premazi ščitijo vozilo pred praskami, umazanijo, prezgodnjo oksidacijo, vremenskimi vplivi, cestno soljo, ptičjimi iztrebki … S tem načinom ustvarimo dolgoročni sijaj, vozilo pa je preprosto čistiti, saj se skoraj vsa umazanija odstrani praktično sama. Premazi so odlični tudi za dolgoročno ohranitev sijaja barve po postopku, kot je poliranje avta.

Pri zračni rji gre za majhne rjave pikice, ki so najbolj vidne predvsem na belih vozilih. Omenjeni delci rje ob stiku z vodo oksidirajo ter povzročijo manjše poškodbe na laku. Rjo naši strokovnjaki odstranijo s pomočjo posebnih čistil ali tako imenovanega plastelina, v kolikor je morda preveč trdovratna, pa jo je treba odstranili s polituro.

Poliranje avta je torej postopek, s katerim vozilu povrnemo sijaj in ga kar najbolje zaščitimo pred zunanjimi vplivi. Z voskanjem vozil pa poskrbimo zlasti za kratkoročno zaščito pred vremenskimi vplivi. Hkrati na ta način omogočimo lažje odtekanje vode s površine vozila ter izboljšamo sijaj barve zlasti temnejših avtomobilov. Odločitev o izbiri postopka je seveda samo vaša, mi pa smo tu, da vam pri izbiri pomagamo.

Žarometi so nujni za varno vožnjo in vidljivost na cesti – tako nas kot preostalih udeležencev prometa. Kadar žarometi postanejo motni oziroma porumenijo, lahko te napake odstranimo s poliranjem in tako poskrbimo, da so žarometi ponovno čisti oziroma prosojni. Takšna zaščita deluje nekje od 6 do 12 mesecev, zato res priporočamo, da redno skrbite tudi za žaromete, ki morajo ves čas uporabe avtomobila delovati kar najbolje.

Cenik poliranja je odvisen od tega, kaj želite. V kolikor boste pri nas izbrali osnovno (enostopenjsko) poliranje avta, boste zanj odšteli 120 €, če bi želeli srednje (dvostopenjsko) poliranje, ta stane 200 €, kadar želite, da opravimo zahtevno oziroma tristopenjsko poliranje avtomobila, pa boste za celoten postopek odšteli 300 €. Vsekakor priporočamo, da se vsake toliko časa odločite za celovito storitev, torej takšno, ki bo poskrbela za dolgotrajnejšo zaščito in sijaj, ki ne izgine kar tako.

Dobro je, da svojemu vozilu kdaj pa kdaj privoščite razvajanje v obliki poliranja, seveda pa bo pri nas deležen tudi drugih storitev, kot so pranje avtomobila, voskanje, foliranje, ustvarjanje keramičnega premaza … Poleg vsega imamo na zalogi številna dobro ohranjena rabljena vozila, hkrati pa poskrbimo tudi za njihov uvoz. Vabimo vas, da si preberete vse o naših storitvah – nudimo tudi pranje in globinsko ter kemično čiščenje vozil, tako da boste pri nas res dobili vse na enem mestu.

Pošljite nam povpraševanje:

Če se odločate za poliranje avtomobila ali katero koli drugo storitev, vas vabimo, da izpolnete spodnji obrazec in na nas naslovite svoja vprašanja. Tu smo, da vam pomagamo, in z veseljem bomo to tudi storili. Prav tako smo vam na voljo za vse dileme okoli storitve poliranje avta – cena, ki jo imamo pri nas, je zagotovo tisto, kar vas bo pritegnilo.

  ROVANDO CARS

  Kakovostna rabljena vozila po dostopnih cenah

  Pogosto zastavljena vprašanja in odgovori

  Poliranje vozil je zagotovo nekaj, česar se lastniki avtomobilov ne poslužujejo vsakodnevno. Zato se je pred odločitvijo o poliranju vsaj do neke mere dobro pozanimati prej. V zvezi s poliranjem smo zato pripravili nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov, ki bi vas utegnili zanimati.

  Kdaj se je dobro odločiti za poliranje avtomobila?

  Ker lahko s poliranjem odstranimo površinske poškodbe, se za poliranje avta odločite, ko opazite, da je lak zbledel, so na njem vidne majhne praske zaradi pranja ali pa nekoliko globlje zaradi vsakodnevne uporabe. Seveda bo poliranje vašemu jeklenemu konjičku dobro delo zlasti, če ga sploh še nikoli niste polirali, tako da ste lahko prepričani, da bo razlika pred in po poliranju več kot očitna.

  Kako pogosto naj bo poliranje avta?

  Ker svoje avtomobile v povprečju uporabljamo vsakodnevno, ni nič nenavadnega, da barva zbledi, na površini pa se pojavijo praske in druge nepravilnosti. Priporočamo, da se poliranje vozil opravi vsaj enkrat letno, saj v tem času avtomobil že kar opazno izgubi svoj sijaj. Ker je avtomobil več kot le prevozno sredstvo, svetujemo, da ga s tem postopkom redno negujete in se o naših kvalitetnih storitvah prepričate tudi osebno. Kvalitetno spolirano vozilo bo kot novo, hkrati pa bo pridobilo tudi na svoji vrednosti, zato poliranja avtomobila res ne gre zanemariti.

  Kakšen je postopek poliranja avtomobila?

  Poliranje avta je natančen in občutljiv postopek, zato ga je dobro zaupati najboljšim v stroki. Najprej vozilo temeljito operemo in očistimo, z nje odstranimo vse, kar na površino na spada (delci rje, nečistoče), nato se lotimo poliranja vseh lakiranih površin, te površine pa na koncu tudi dobro zaščitimo. Naš cilj je čim bolj dolgotrajna zaščita vašega vozila, zato delamo na res kvalitetni in strokovni izvedbi.

  Koliko časa traja poliranje vozil?

  Čas trajanja, ki ga vzame poliranje avta, je odvisen od več dejavnikov: same barve vozila, njene obrabe, poškodb na vozilu, njegove velikosti in točnega modela, starosti in seveda, kako ste ga pred postopkom poliranja vzdrževali. V vsakem primeru si vozilo pred začetkom poliranja dobro ogledamo in na tej podlagi potem ocenimo, kakšne postopke sploh potrebuje, da bo spet zasijal v vsej svoji lepoti. Zato kar nekaj ur, tja do osem, traja poliranje avtomobila. Cena za takšno storitev pa je pri nas res ugodna.